Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kančí s liškami

fotka Kančí s liškami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Kančí s liškami :

800 g kančího masa  | 50 g tuku  | 1 cibule  | 250 g lišek  | 250 ml bílého jogurtu  | 1 lžička škrobové moučky  | 1 lžička hořčice  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Kančí s liškami :

Maso omyjeme, usušíme a nakrájíme na plátky asi 2 cm silné, potřeme solí a pepřem. Na tuku zesklovatíme cibulku, přidáme maso, které prudce z obou stran opečeme, podlijeme trochou horké vody a dusíme do měkka. Podléváme horkou vodou, ale jen tolik, kolik je nezbytně nutné. Lišky pečlivě očistíme, nakrájíme a přidáme k masu a opékáme asi 2 minuty pod masem, pak podlijeme a dusíme asi 20 minut. Maso vyjmeme z omáčky, přidáme jogurt s rozkvedlanou škrobovou moučkou, ochutíme hořčicí, krátce povaříme a nakonec maso vrátíme k ohřátí do omáčky.



Fotky receptu Kančí s liškami :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kančí s liškami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !