Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kančí zvěřina zadělávaná

fotka Kančí zvěřina zadělávaná
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kančí zvěřina zadělávaná:

1-1,2 kg zvěřiny z plecka  |  sůl  | 1ks mrkev  | 2 ks cibule  | 1 ks petržel  | 1 ks celer  | 4 + 4 kuličky pepře a nové koření  | 2 kuličky jalovce  | 1/3 l bílého vína  | 60 g tuku  | 50 g mouky  | 1 kostka czkru /páleného/  | 2 lžíce červeného vína  |  citr. kůra  | 1 lžička šípkové zavařeniny

Postup přípravy receptu Kančí zvěřina zadělávaná:

Plec vložíme na 4-6 dní do mořidla ze zeleniny a části vína, koření a cibule. Denně překládáme. Odleželou zvěřinu dusíme v tomto mořidle. Šťávu zahustíme jíškou, zavařeninou, přidáme víno, citr. kůru, cukr. Povaříme a do omáčky vložíme pokrájenou zvěřinu.


Fotky receptu Kančí zvěřina zadělávaná:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kančí zvěřina zadělávaná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kroj