Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kančí zvěřina zadělávaná

fotka Kančí zvěřina zadělávaná
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kančí zvěřina zadělávaná:

1-1,2 kg zvěřiny z plecka  |  sůl  | 1ks mrkev  | 2 ks cibule  | 1 ks petržel  | 1 ks celer  | 4 + 4 kuličky pepře a nové koření  | 2 kuličky jalovce  | 1/3 l bílého vína  | 60 g tuku  | 50 g mouky  | 1 kostka czkru /páleného/  | 2 lžíce červeného vína  |  citr. kůra  | 1 lžička šípkové zavařeniny

Postup přípravy receptu Kančí zvěřina zadělávaná:

Plec vložíme na 4-6 dní do mořidla ze zeleniny a části vína, koření a cibule. Denně překládáme. Odleželou zvěřinu dusíme v tomto mořidle. Šťávu zahustíme jíškou, zavařeninou, přidáme víno, citr. kůru, cukr. Povaříme a do omáčky vložíme pokrájenou zvěřinu.


Fotky receptu Kančí zvěřina zadělávaná:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kančí zvěřina zadělávaná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles