Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kandovaná kůra

fotka Kandovaná kůra
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kandovaná kůra:

1/2 kg pomarančové kůry  | 300-400 g cukru  | 1/2 l vody

Postup přípravy receptu Kandovaná kůra:

Pomerančovou kůru nakrájíme na čtverečky a máčíme 3 dny ve studené vodě. Vodu každý den měníme.
Po třech dnech kůru přecedíme a vaříme mírně asi 1 hodinu v cukrovém roztoku. Další hodinu necháme zchladout a pak necháme 24 hodin proslazovat v roztoku. Poté vaříme na hustý sirup.
Kůru rozložíme, necháme zaschnout a obalujeme v krystalovém cukru.


Fotky receptu Kandovaná kůra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kandovaná kůra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles