Vložil: | Jitule123 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kantonský salát s kuřecím masem:
100 g pekingského zelí
| 100 g pórku uvařeného v mírně osolené vodě
| 100 g sterilovaného hrášku
| 100 g sterilovaných hřibovitých hub
| 250 g vařeného nebo pečeného kuřecího masa
| 1 šálek drůbežího vývaru
| 2 lžíce olivového oleje
| 1 lžíce sojové omáčky
| 1 lžíce vinného octa
| špetka soli
| špetka mletého pepře
Postup přípravy receptu Kantonský salát s kuřecím masem:
Maso a zelí nakrájíme na tenké nudličky, přidáme okapaný hrášek a pokrájené houby. Zalijeme vývarem, ve kterém jsme důkladně rozmíchali olej, ocet, sojovou omáčku, sůl a pepř. Salát necháme vychladit a před podáváním posypeme pórkem, nakrájeným na tenké nudličky.
Fotky receptu Kantonský salát s kuřecím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!