Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 07.06. 2025
Dnes má svátek Iveta a Slavoj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kapr na česneku v aspiku

fotka Kapr na česneku v aspiku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Kapr na česneku v aspiku:

4 porce kapra  | 6 plátků želatiny  | 3 str. česneku  | nálev  | 2 bobkové listy  | 1 lžíce vinného octa  | 10 pepřů  | 2 nová koření  | 650 ml rybího vývaru  |  sůl a olej  |  petrželka

Postup přípravy receptu Kapr na česneku v aspiku:

Česnek prolisujeme a utřeme se solí. Menší porce kapra potřeme olejem a směsí česneku se solí. Zabalíme do alobalu a necháme alespoň 3 hodiny rozležet v chladu.
Nálev: Do rybího vývaru vložíme všechno koření, vinný ocet, přivedeme k varu a 10 minut povaříme. Potom var zmírníme a vložíme do něho porce kapra. Jakmile je ryba měkká, vyjmeme ji a odložíme stranou. Nálev přecedíme a necháme zcela vychladnout.
Želatinu připravíme podle návodu na obalu z připraveného nálevu.
Porce vychladlého kapra rozdělíme do misek, ozdobíme petrželkou, zalijeme želatinou a necháme ztuhnout.


Fotky receptu Kapr na česneku v aspiku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr na česneku v aspiku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !