Vánočka - nejoblíbenější recepty
Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Květina Vánoc - Vánoční hvězda
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Čtvrtek 25.12. 2025
Dnes má svátek Boží hod-1.svátek vánoční
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Vánoce
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Chytrá žena
Hlavní strana
/
Recepty
/ Ryby
Kapr na rylský způsob
Vložil:
Estrellka
Porcí:
5
Doba přípravy:
45 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
10
Použité suroviny receptu Kapr na rylský způsob:
1 kg kapra | 100 g hladké mouky | 50 g nakládaných žampiónů | 100 g sterilované kapie | 2 vejce | 100 g ztuženého tuku | sůl
Postup přípravy receptu Kapr na rylský způsob:
Kapra naporcujeme, osolíme, pomoučíme a obalíme směsí připravenou ze žampiónů, kapie, vajec, mouky a soli. Obalené porce osmažíme na tuku.
Fotky receptu Kapr na rylský způsob:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Kapr na rylský způsob
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Kapr na rylský způsob
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Estragonový losos s citronem
Brambory nadívané slanečkem
Provensálská bezvousá treska
Rybářský koláč
Kapr na slanině v alobalu
Lososový steak s omáčkou ze sušených švestek
…
Kapr na východní způsob
Studený tuňák
Švédská chuťovka z filé
Pikantní makarony
Protivínský candát na suchohřibech
Těstoviny letem světem
Kapr na víně a česneku
Makrelové zapečené brambory
Chřest s platýsem a řeřichovou omáčkou
Nektarinky s pstruhovým salátem
Marinovaná ryba s římským kmínem
Treska á la alois
Rybí filé s mušličkami
Středomořská rybí pánev
Aktuální soutěže
Krásné VÁNOCE vám přeje Chytrá Žena.
Náš tip
Další tipy
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!