Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr načerno

fotka Kapr načerno
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kapr načerno:

1 kg kapra  | 150 g kořenové zeleniny  | 1 ks cibule  | 50 g másla  | 3 kuličky celý pepře a nové koření  | 10 ks sušených švestek  |  bobkový list  | 1 hrst ořechů a sladkých oloupaných mandlí  | 2 lžíce rybízové zavařeniny  | 2 ks stroužky česneku  |  citronová šťáva  | 1 lžíce strouhaného chleba  | 1 lžička cukru  | 0,25 l černého piva  |  tymián, citronová kůra

Postup přípravy receptu Kapr načerno:

Zeleninu nakrájíme na nudličky, podusíme na másle a když začne růžovět, přidáme cukr. Necháme zkaramelizovat, přidáme chléb, zamícháme, zalijeme vodou, pivem a octem. Osolíme, okořeníme, přidáme nakrájenou cibuli a česnek a omáčku vaříme 15 min. Pak ji procedíme, přidáme zavařeninu, ořechy, nudličky mandlí a švestky. Dobře promícháme, přikyselíme citronovou šťávou a povaříme asi 5 min. Do omáčky vložíme připravené porce kapra a vaříme 10 až 15 min. Kapra načerno podáváme druhý den.




Fotky receptu Kapr načerno:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr načerno
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !