Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kapr po italsku:
1000 g kapra
| 40 g eidamského sýra
| 40 g rajského protlaku
| 60 ml polotučného mléka
| 20 g hladké mouky
| 20 g rostlinného másla
| sůl
Postup přípravy receptu Kapr po italsku:
Naporcovaného kapra osolíme, poprášíme moukou a vložíme na pánev. Po několika minutách zalijeme mlékem s rozšlehaným protlakem, polijeme rozpuštěným máslem, posypeme sýrem a necháme asi 30 minut dusit. Poté podáváme s brambory.
Fotky receptu Kapr po italsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!