Vložil: | Mišulinda |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kapr s kysaným zelím:
100 g šalotky
| 2 ks pomeranče
| 1 a 1/2 lžíce másla
| 600 g kysaného zelí
| 250 ml pomerančové štávy
| 4 kuličky nového koření
| sůl
| pepř
| cukr
| 4 porce kapra(po 160 g)
Postup přípravy receptu Kapr s kysaným zelím:
Šalotky nakrájené na čtvrtky necháme v širokém kastrolu zesklovatět na másle. Přidáme zelí, pomerančovou šťávu a nové koření. Osolíme, opepříme a podle chuti osladíme. Přikryté zvolna dusíme zhruba 45 minut. Přimícháme dílky pomerančů. Naporcovaného kapra omyjeme, osušíme a rozložíme na zelí. Přikryté dusíme dalších asi 15 minut. Rybu a zelí s pomeranči rozdělíme na talíře a posypeme lístky kerblíku.
Fotky receptu Kapr s kysaným zelím:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!