Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr s nádivkou

fotka Kapr s nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kapr s nádivkou:

100 g šunky  | 1 kapr  | 60 g másla  | 200 ml suchého bílého vína  | 1 cibule  | 200 g hub  | 1 vejce  |  koření na ryby  |  tymián  |  sekaná petrželka  |  sůl  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Kapr s nádivkou:

Cibuli oloupeme a nasekáme na jemno. Šunku nakrájíme na nudličky. Houby očistíme, nakrájíme na plátky a rozdělíme na poloviny. Rybu zbavíme hlavy, ocasu, šupin, očistíme ji a omyjeme.

Troubu předehřejeme na 200°C.

Na másle zpěníme cibulku, osmahneme šunku a přidáme polovinu hub. Okořeníme, vmícháme vejce a necháme zhoustnout.

Připravenou směsí ze šunky a hub dobře naplníme kapra a zpevníme kuchyňskými jehlami. Pekáč vymažeme máslem, kapra do něj vložíme, zasypeme tymiánem a petželí a pečeme 30 minut.

V menším kastrolu podusíme druhou polovinu hub s vínem a touto směsí pak kapra při pečení poléváme.

Kapra servírujeme s vařeným bramborem.


Fotky receptu Kapr s nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr s nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !