1 kg kapra
| 1 špetka nového koření
| 1 špetka pepře
| 1 špetka bobkového listu
| 1 cibule
| 2 konzervy žampionů
| 1 sáček olivy bez pecek
| 500 g majonéza
| 500 ml zakysané smetany
| 1 špetka soli
| 1 lžíce citronové šťávy
Postup přípravy receptu Kapr v remuládě:
Porce kapra zbavené kůže uvaříme s kořením, cibulí a trochou soli doměkka. Mezitím si do mísy připravíme remuládu z majonézy, zakysané smetany, přidáme slité sterilované žampiony a olivy.
Dochutíme solí, citronovou šťávou. Z uvařeného kapra vybereme největší kosti a kousky masa opatrně vmícháme do remulády. Necháme je 24 hodin uležet.
Fotky receptu Kapr v remuládě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!