Vložil: | Curdibilka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kapr v sýru:
1 lžička pepře
| 2 lžičky soli
| 6-8 plátku eidamu
| 6-8 plátků salámu Herkules
| 1 kapr
| 3 lžičky chilli s česnekem na obalení
| olej na osmažení
| klasický trojobal - strouhanka, vejce, hl.mouka
Postup přípravy receptu Kapr v sýru:
Kapra zbavíme kůže a vyfiletujeme ho. Nakrájíme ho na jednotlivé porce, které dobře osolíme a opepříme.
Na každou porci dáme složené plátky sýru, který překryjeme kolečkem uzeniny. Je vhodné toto připíchnout párátkem k masu kapra.
Porce obalíme v trojobalu - mouce, vajíčku rozmíchaném s kořením a strouhance.
Na rozehřátém oleji smažíme obaleného kapra nejprve stranou se sýrem, pak otočíme a dosmažíme.
Vhodnou přílohou ke smaženému kapru v sýru jsou vařené brambory a čerstvá zelenina.
Fotky receptu Kapr v sýru:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!