Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapří kousky se sýrem a pistáciemi

fotka Kapří kousky se sýrem a pistáciemi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Kapří kousky se sýrem a pistáciemi:

1 kapr  | 2 vejce  |  lžíce solamylu  |  kukuřičná strouhanka  |  lžička sušeného česneku  | 2 lžičky grilovacího koření  |  hrst pistáciových oříšků  |  olej  |  strouhaný sýr typu gouda

Postup přípravy receptu Kapří kousky se sýrem a pistáciemi:

Kapra očistíme a nakrájíme na menší kousky.
Připravíme si těstíčko z vajec a solamylu, do kterého přidáme česnek a gril. koření. Maso namáčíme nejprve do těstíčka a pak ve strouhance (lze použít i normální) a osmažíme na oleji.
Hotové kousky rozložíme na pekáček, vyložený pečícím papírem. Pistáciové oříšky vyloupeme, krátce orestujeme na pánvi a posypeme jimi rybí kousky. Nakonec přisypeme strouhaný sýr a krátce zapečeme v troubě.
Pro zjednodušení lze zapékání vynechat, pokud posypeme osmaženou rybu ještě horkou.


Fotky receptu Kapří kousky se sýrem a pistáciemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapří kousky se sýrem a pistáciemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !