Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.02. 2025
Dnes má svátek Oldřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapří polévka bramborová

fotka Kapří polévka bramborová
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kapří polévka bramborová:

250 g kapřího masa  | 1,5 l vody  | 80 g cibule  | 1 ks mrkev  | 2 ks pórky  | 250 g brambor  | 60 g másla  | 40 g hladké mouky  |  sůl  |  mletý pepř  |  petrželka

Postup přípravy receptu Kapří polévka bramborová:

Do hrnce nalejeme vodu, do ní vložíme kapří maso, osolíme a 15 minut povaříme. Uvařené maso z vývaru vyjmeme, vykostíme a nakrájíme na kousky. V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme drobně nakrájenou cibuli, očištěnou a na nudličky nakrájenou zeleninu, trochu vše podusíme, pak zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme procezeným vývarem z kapřího masa a přidáme na větší kousky nakrájené brambory. Polévku osolíme, okořeníme a vaříme tak dlouho, až brambory změknou. Pak do polévky přidáme zvlášť uvařené a na kousky nakrájené kapří maso, ještě krátce povaříme a podáváme. Jednotlivé porce kapří polévky posypeme jemně rozsekanou petrželkou.


Fotky receptu Kapří polévka bramborová:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapří polévka bramborová
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !