Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.02. 2025
Dnes má svátek Oldřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapří polévka s houbami

fotka Kapří polévka s houbami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kapří polévka s houbami:

250 g kapřího masa  | 120 g másla  | 50 g cibule  | 150 g hříbků nebo žampionů  |  sůl  |  mletý pepř  | trocha kmínu  |  petrželka nebo pažitka  | 40 g hladké mouky  | asi 1 l vody nebo rybího vývaru  | 2 dl sladké smetany  | 6 lžic bílého vína

Postup přípravy receptu Kapří polévka s houbami:

Rybí maso osolíme, na 70 g másla opečeme, pak vykostíme a nakrájíme na kousky. Na zbylém másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli a jemně rozsekanou petrželku, k tomu přidáme očištěné a na plátky nakrájené houby, osolíme, opepříme, okmínujeme a asi 5 minut podusíme. Podušené houby zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vodou nebo vývarem z ryb a smetanou, dobře rozšleháme a si 10 minut povaříme. Nakonec do polévky přidáme opečené, nakrájené kapří maso, víno, podle chuti přikořeníme, necháme přejít var a podáváme. Jednotlivé porce kapří polévky s houbami posypeme nadrobné rozsekanou pažitkou nebo petrželkou.


Fotky receptu Kapří polévka s houbami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapří polévka s houbami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !