Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.02. 2025
Dnes má svátek Dorota
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapustňák - casseuola

fotka Kapustňák - casseuola
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kapustňák - casseuola:

1/2 kg kapusty  | 1/4 kg vepřového bůčku  | 1/4 kg vepřových žebírek  | 1 moravská klobása  | 20 g slaniny  | 2 cibule  | 1 mrkev  | 2 stonky řepíkatého cerelu  | 250 g loupaných rajčat  | 2 dl bílého vína  | 3 bobkové listy  |  Pepř a sůl

Postup přípravy receptu Kapustňák - casseuola:

Orestujeme maso se slaninou, aby pustilo svou šťávu, tuk a lehce se připeklo. Vyjmeme je z hrnce a na zbylém omastku osmažíme pokrájenou kořenovou zeleninu a cibulku. Zalijeme vínem a necháme jej vypařit. Posléze přidáme i rajská jablíčka a chvíli povaříme. Osolíme, opepříme a přidáme bobkový list. Maso opět vrátíme do hrnce a dusíme 35 minut.
Pokrájíme si kapustu na proužky a přidáme ji do hrnce. Dusíme 4O min. Vše podléváme vodou nebo vývarem, aby nám maso dobře změkklo.
Pokrm vaříme na mírném ohni.
Jako přílohu doporučuji chléb, brambor nebo vařenou kukuřičnou kaši „polentu“.


Fotky receptu Kapustňák - casseuola:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapustňák - casseuola
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !