Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.09. 2024
Dnes má svátek Jaromír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karamelizované bylinkové brambory

fotka Karamelizované bylinkové brambory
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Karamelizované bylinkové brambory:

1 kg brambor  | 4 lžičky krystalového cukru  | 40 g másla  | 4 lžíce nasekané směsi bylinek  | 3 stroužky česneku  | trochu zeleninového vývaru  |  sůl

Postup přípravy receptu Karamelizované bylinkové brambory:

Neoloupané brambory uvaříme téměř doměkka, scedíme a necháme zcela vystydnout (můžeme je uvařit den předem).
Studené brambory nakrájíme podélně na poloviny nebo čtvrtky (podle jejich původní velikosti).
Na suché pánvi necháme zkaramelizovat cukr. Jakmile začne hnědnout, přidáme máslo, jemně nasekaný česnek, bylinky, zalijeme trochou vývaru (pracujeme pokud možno rychle, proto je nejlepší si veškeré ingredience předem připravit, abychom je měli při ruce) a vložíme brambory. Osolíme, podle potřeby ještě přidáme vývar a vše důkladně promísíme a prohřejeme.



Fotky receptu Karamelizované bylinkové brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karamelizované bylinkové brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !