Postup přípravy receptu Karamelizovaný grapefruit:
Zamíchejte smetanu s amarettem a medem. Grapefruity oloupejte nožem tak, aby byl zcela odstraněn i bílý povlak pod kůrou. Pak jednotlivé dílky grepu oddělte a nechte okapat na sítu. Ke smetaně přidejte čajovou lžičku šťávy z vykapaného grepu. Dílky grepu namočte jednou stranou do hnědého cukru a nenamočenou stranou dolu rozložte po plechu na pečení. Nad ohněm nechte zkaramelizovat, přidejte ještě trochu cukru a znovu nechte zkaramelizovat. Dílky grepu rozložte zkaramelizovanou stranou vzhůru na čtyři talíře, ozdobte připravenou smetanou a posypte zrníčky červeného pepře.
Fotky receptu Karamelizovaný grapefruit:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!