Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 30.09. 2024
Dnes má svátek Jeroným
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karamelizovaný grapefruit

fotka Karamelizovaný grapefruit
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Karamelizovaný grapefruit:

150 g kysané smetany  | 1 polévkovou lžíci amaretta  | 1 lžíce medu  | 4 ks červený grepfruit  | 100 g hnědého cukru  | 1-2 čajové lžičky červeného pepře

Postup přípravy receptu Karamelizovaný grapefruit:

Zamíchejte smetanu s amarettem a medem. Grapefruity oloupejte nožem tak, aby byl zcela odstraněn i bílý povlak pod kůrou. Pak jednotlivé dílky grepu oddělte a nechte okapat na sítu. Ke smetaně přidejte čajovou lžičku šťávy z vykapaného grepu. Dílky grepu namočte jednou stranou do hnědého cukru a nenamočenou stranou dolu rozložte po plechu na pečení. Nad ohněm nechte zkaramelizovat, přidejte ještě trochu cukru a znovu nechte zkaramelizovat. Dílky grepu rozložte zkaramelizovanou stranou vzhůru na čtyři talíře, ozdobte připravenou smetanou a posypte zrníčky červeného pepře.



Fotky receptu Karamelizovaný grapefruit:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karamelizovaný grapefruit
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !