Vložil: | Delli |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 5 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Karamelová jablka:
40 ks karamelových kostek
| 5 ks jablek
| 1 lžíce vody
| 5 ks špejlí
| 1 ks papír na pečení
Postup přípravy receptu Karamelová jablka:
Umyjte a usušte jablka. Odstraňte stopky a zabodněte špejle na jejich místa asi do půlky. V malém hrnci roztopíme karamel s vodou za stáleho míchání na mírném ohni. Až bude karamel krémovitý, bez hrudek, obalte v něm opatrně jablka na špejli. Pak je položte na předem vymazaný papír na pečení.
Uskladnění: Karamelová jablka dejte do ledničky a 15 minut před podáváním vyndejte.
Fotky receptu Karamelová jablka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!