|   
 
    | Vložil: | Delli |  | Porcí: | 1 |  | Doba přípravy: | 5 min |  | Hodnocení: | Žádné hodnocení |  | Počet hodnocení: | 0 |  |  | 
Použité suroviny receptu Karamelová jablka:
40 ks karamelových kostek
 | 5 ks jablek
 | 1 lžíce vody
 | 5 ks špejlí
 | 1 ks papír na pečení
Postup přípravy receptu Karamelová jablka:
Umyjte a usušte jablka. Odstraňte stopky a zabodněte špejle na jejich místa asi do půlky. V malém hrnci roztopíme karamel s vodou za stáleho míchání na mírném ohni. Až bude karamel krémovitý, bez hrudek, obalte v něm opatrně jablka na špejli. Pak je položte na předem vymazaný papír na pečení.
Uskladnění: Karamelová jablka dejte do ledničky a 15 minut před podáváním vyndejte.
Fotky receptu Karamelová jablka: 
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!