Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karamelové jogurtové řezy

fotka Karamelové jogurtové řezy
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Karamelové jogurtové řezy:

1 jakýkoliv plát piškotu  | dle chuti: pikantní džem na potření  | 10 lžic cukru na karamel  | 1 dl vody  | 20 g želatiny  | dle potřeby: trochu mléka  | 300 g jogurtu  | 75 g cukru  | 1 vanilkový cukr  | 1 lžička citronové šťávy

Postup přípravy receptu Karamelové jogurtové řezy:

Plát těsta potřeme džemem. Do formy na srnčí hřbet nalijeme karamel, který připravíme v rendlíku z cukru rozpuštěného ve vodě, zahřívaného za stálého míchání do hustoty sirupu a zlatohnědé barvy.
Želatinu namočíme asi na 10 minut, vymačkáme a rozpustíme v teplém mléce. Jogurt ochutíme cukry a citronovou šťávou, promícháme s chladnoucím roztokem želatiny a nalijeme na karamel do hřbetu.
Necháme v chladnu ztuhnout. Podle tvaru a velikosti formy ukrojíme plát piškotu, potřeme ho džemem a na něj vyklopíme ztuhlý jogurtový rosol.



Fotky receptu Karamelové jogurtové řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karamelové jogurtové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík