Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 21 |
|
|
Použité suroviny receptu Karbanátky na grilu:
1200 g mletého masa (hovězí, telecí, skopové)
| 120 g cibule
| 3 g pepře
| 22 g soli
| 25 ml vody
| saturejka
Postup přípravy receptu Karbanátky na grilu:
Nejlepší je dělat karbanátky z 500 g telecího a 700 g vepřového masa. K dobře umletému masu přidáme sůl, prohněteme, vložíme do mísy a necháme několik hodin v chladnu. Přidáme pepř a dle chuti saturejku. Znovu prohněteme a vložíme na několik hodin do chladničky. Vyrobíme karbanátky po 60 g a klademe na gril. Servírujeme po dvou kusech. Servírují-li se ihned, zachovají si chuť i kvalitu. Přílohy: opékané brambory, zralá fazole, pálivá směs zeleniny, rajčata, pečené papriky, nadrobno nakrájená cibule zamíchaná s petrželkou.
Fotky receptu Karbanátky na grilu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!