Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.10. 2025
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karibská vepřová pečeně

fotka Karibská vepřová pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Karibská vepřová pečeně:

1,4 kg libové vepřové pečeně bez kosti  | 1 lžíce sušené cibule  | 1 lžíce cibulového prášku  | 2 lžičky rozdrceného tymiánu  | 2 lžičky soli  | 1 lžička mletého nového koření  | 1/2 lžičky strouhaného muškátového oříšku  | 1/2 lžičky mleté skořice  | 2 lžičky cukru  | 1 lžička pepře  | 1 lžička cayanského pepře

Postup přípravy receptu Karibská vepřová pečeně:

Maso osušte papírovým ubrouskem či ručníkem. Smíchejte koření a dobře vetřete do masa. Nechte asi hodinu odležet a grilujte na nepřímém ohni 45 - 60 minut, až teplota uvnitř dosáhne 68°C.
Před krájením nechte 10 minut odpočinout.


Fotky receptu Karibská vepřová pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karibská vepřová pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky