Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.07. 2025
Dnes má svátek Patricie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karlovarský kotouč

fotka Karlovarský kotouč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Karlovarský kotouč:

1000g telecího plecka  | 100g slaniny  | 100-150g uzeného masa  | 200g másla  | 1kyselá okurka  | 2-3 vejce  | 1lžička hladké mouky

Postup přípravy receptu Karlovarský kotouč:

Plecko rozkrojíme na plocho,naklepeme,osolíme,poklademe tenkými plátky slaniny,plátky vařeného uzeného a poklademe prochladlou,předem připravenou míchanicí z vajec.Navrch posypeme rozkrájenou okurkou.Sbalíme,propíchneme závitkovými jehlami a opečeme na rozpáleném másle.Trochu podlijeme a opečeme za občasného podlévání v troubě asi 1 1/4hod.Hotovou šťávu zahustíme moukou.


Fotky receptu Karlovarský kotouč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karlovarský kotouč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !