Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 17.04. 2025
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kaše z jehněčího masa

fotka Kaše z jehněčího masa
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kaše z jehněčího masa:

150 g jehněčího masa  | 30 g másla  | 2 g soli  | 25 g mouky  | 0,2 g pepře  | 10 ml citrónové šťávy  | 3 g česneku na dochucení

Postup přípravy receptu Kaše z jehněčího masa:

Maso umyjeme a nakrájíme na kousky, zalijeme studenou vodou a zahříváme. Sebereme pěnu, osolíme a znovu sebereme pěnu. Přidáme černý pepř a vaříme do změknutí. Připravíme světlou zásmažku, ochladíme a rozmícháme v horkém bujónu. Mícháme nepřetržitě. Při servírování podáváme nejdříve maso a potom zaléváme hotovou kaší. Dle přání můžeme dochutit česnekem nebo citrónovou šťávou.


Fotky receptu Kaše z jehněčího masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kaše z jehněčího masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka