Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kaštanový nákyp

fotka Kaštanový nákyp
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kaštanový nákyp:

300 g prolisovaných kaštanů  | 6 dl sladké smetany  | 120 g práškového cukru  | 1 balíček vanilkového cukru  | 50 g másla  | 7 vajec  | 30 g práškového cukru do sněhu

Postup přípravy receptu Kaštanový nákyp:

K uvařeným prolisovaným kaštanům přidáme smetanu, cukr, vanilkový cukr, máslo a uvaříme kaši. Do vychladlé kaše za stálého míchání přidáme žloutek jeden po druhém. Z bílků ušleháme tuhý sníh a rozšleháme do něho práškový cukr. Sníh přimícháme lehce k vychladlé kaštanové kaši. Nákypovou formu dobře vymastíme, vysypeme strouhanou houskou, nalejeme do ní těsto a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Upečený nákyp podáváme s čokoládovým krémem.


Fotky receptu Kaštanový nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kaštanový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda