Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 61 |
|
|
Použité suroviny receptu Katův šleh:
750 g vepřová kýta
| 70 g olej
| 2 ks cibule
| 100 g sterilované okurky
| 100 g sterilované kapie
| 80 g feferonky
| 100 g kečup
| worcester
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Katův šleh:
Plátky masa nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na horkém oleji orestujeme téměř doměkka. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, přidáme nakrájené okurky a kapie, rozsekané feferonky, kečup, worcester a krátce vše podusíme.
Katův šleh je pikantní a podáváme k němu hranolky, krokety nebo chléb. Katův šleh zdobíme čerstvou zeleninou.
Fotky receptu Katův šleh:
Fotky vložil: Natural,MichelePrg,neri,mirta,ALK,LENČA611