Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Katův šleh s opečeným bramborem

fotka Katův šleh s opečeným bramborem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Katův šleh s opečeným bramborem:

400 g vepřová pečeně  | 1/2 čínského zelí  | 1 cibule  | 1 dc olej  | 1 sklenice nakládané kapie  | 20 lžic kečupu  | 10 lžic čertovské omáčky  | 1 lžička meletého chilli  | podle chuti sůl  | 2 špetky mletého pepře

Postup přípravy receptu Katův šleh s opečeným bramborem:

Na oleji zprudka osmahneme cibulku, nakrájíme maso na kostičky a dusíme do poloměkka, přidáme pokrájené čínské zelí a dusíme ještě tak 20 min. Potom zalijeme kapií i s nálevem, vaříme a ochutíme kořením, dále dáme čertovskou omáčku již před koncem varu a kečup, ještě povaříme a vypneme. Brambory uvaříme 20 min. ve slupce, potom oloupeme a na oleji osmahneme. Jídlo je hotovo a výborné.


Fotky receptu Katův šleh s opečeným bramborem:

Katův šleh s opečeným bramborem
Katův šleh s opečeným bramborem
Fotky vložil: mirta 
Hodnocení receptu Katův šleh s opečeným bramborem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles