Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kaviárová vejce

fotka Kaviárová vejce
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kaviárová vejce:

120 g červeného kaviáru  | 12 vajec  | 1,5 dl smetany  | 60 g másla  | trochu soli  | trochu pepře

Postup přípravy receptu Kaviárová vejce:

Do větší mísy rozbijte vejce (skořápky zachovejte a nevyhazujte) a přidejte 3/4 kysané smetany. Měchačkou dlouze šlehejte. Máslo nechte rozpustit v hrnci a až bude mít oříškovou barvu, přidejte ušlehaná vejce. Připravte si vodní lázeň - do hrnce s vodou vložte nádobu s vaječnou směsí. Na mírném ohni za stálého míchání vařečkou směs vařte, dokud nebude úplně hladká. Je li příliš hustá, přidejte trochu zbylé smetany. Osolte, opepřete a vřící směs přelijte do očištěných skořápek. Ozdobte kaviárem a podávejte.



Fotky receptu Kaviárová vejce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kaviárová vejce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles