Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 100 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kebap z ryby :
300 g bílé ryby
| 40 g cibule
| mouku na obaleni
| pepř
| bobkový list
| 2 g sladké papriky
| 30 ml oleje
| rajské pyré
| víno
| sůl
| příloha z vařených brambor
Postup přípravy receptu Kebap z ryby :
Rybu očištěnou od kůže a kostí nakrájíme na kousky po 5-6 na porci. Osolíme, opepříme, pokapeme vínem a necháme jednu hodinu uležet. Obalíme v mouce a osmažíme. Do stejného tuku vlijeme malé množství vody a špetku soli a vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a podusíme. Vlijeme rozředěný rajský protlak a znovu podusíme. Posypeme moukou a lehce zasmažíme, posypeme červenou paprikou, vlijeme zbytek vína a vodu. Jakmile začne omáčka vřít, vložíme kousky ryby a podusíme.
Přeji dobrou chuť.
Fotky receptu Kebap z ryby :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!