Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kebap z ryby

fotka Kebap z ryby
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kebap z ryby :

300 g bílé ryby  | 40 g cibule  |  mouku na obaleni  |  pepř  |  bobkový list  | 2 g sladké papriky  | 30 ml oleje  |  rajské pyré  |  víno  |  sůl  |  příloha z vařených brambor

Postup přípravy receptu Kebap z ryby :

Rybu očištěnou od kůže a kostí nakrájíme na kousky po 5-6 na porci. Osolíme, opepříme, pokapeme vínem a necháme jednu hodinu uležet. Obalíme v mouce a osmažíme. Do stejného tuku vlijeme malé množství vody a špetku soli a vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a podusíme. Vlijeme rozředěný rajský protlak a znovu podusíme. Posypeme moukou a lehce zasmažíme, posypeme červenou paprikou, vlijeme zbytek vína a vodu. Jakmile začne omáčka vřít, vložíme kousky ryby a podusíme.
Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Kebap z ryby :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kebap z ryby
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !