Postup přípravy receptu Kečupová ryba:
Rybu rozporcujeme, umyjeme, osušíme, posolíme, popepříme, pokapeme citronem a necháme asi 20 minut odpočívat. Zatím si nakrájíme žampiony na plátky, cibuli na kolečka a papriku na proužky. Plátky ryby rychle opečeme z obou stran na pánvi na troše oleje a předáme do zapékací misky, do které jsme na dno položili dva tenké plátky másla. Na zbylém oleji na pánvi rychle opečeme cibuli, žampiony, zelenou papriku. Když vše trochu změkne, přidáme 2 lžíce kečupu, 1 lžíci bílého vína, případně ještě trochu citronové šťávy a 2 - 3 minuty podusíme. Všechno potom nalijeme na rybu připravenou v zapékací misce a dáme společně na chvíli (10 - 15 minut) podusit do trouby.