Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kedlubny plněné zeleninou a kuřecím masem

fotka Kedlubny plněné zeleninou a kuřecím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kedlubny plněné zeleninou a kuřecím masem:

4 kedlubny  | 400 g kuřecích prsíček  |  sůl  |  pepř  | 100 g žampionů  | 100 g mrkve  | 100 g fazolek  | 1 lžíce oleje  | 250 ml smetany  | 1 kelímek čerstvého sýra  |  petrželka  | 125 ml zeleninového vývaru

Postup přípravy receptu Kedlubny plněné zeleninou a kuřecím masem:

Kedlubny oloupeme a vydlabeme. Dužinu nakrájíme na kostičky a blanšírujeme. Řízky nakrájíme na kostičky a okořeníme. Houby a zeleninu očistíme a posekáme. Maso opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme houby, zeleninu a krátce osmahneme. Vmícháme 100 ml smetany a 1 lžíci sýra. Zahříváme, dokud se sýr neroztaví. Přidáme petrželku. Směsí naplníme kedlubny.
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Kedlubny, dužinu a vývar dáme do formy.Pečeme 25 minut. Vývar a kedlubnové kostičky rozmixujeme se zbytkem smetany a čerstvého sýra.


Fotky receptu Kedlubny plněné zeleninou a kuřecím masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kedlubny plněné zeleninou a kuřecím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !