Použité suroviny receptu Kedlubny s houbovým ragú:
4 kedlubny
| 2 snítky rozmarýnu
| 2 snítky tymiánu
| 3 stroužky česneku
| 500 g různých druhů hub
| 1 svazek jarní cibulky
| 6 lžic oleje
| 150 ml vývaru
| 200 ml smetany
| 200 g cherry rajčátek
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Kedlubny s houbovým ragú:
Oloupané kedlubny rozpůlíme a nakrájíme na plátky. Bylinky jemně nasekáme. Stejně tak česnek, který pak smícháme s houbami. Cibuli nakrájíme na kroužky.
Kedlubny vložíme do zapékací formy, pokropíme 4 lžícemi oleje, posypeme bylinkami, přikryjeme poklicí a pečeme 25 minut.
Houby a česnek opečeme na 2 lžících oleje, přilijeme vývar a smetanu. Vaříme 8 minut. Po 5 minutách vaření přidáme rajčata a cibuli. Osolíme, opepříme. Servírujeme s pečenými kedlubnami.
Fotky receptu Kedlubny s houbovým ragú:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!