Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.02. 2025
Dnes má svátek Apolena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kežmarská velikonoční pečínka

fotka Kežmarská velikonoční pečínka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kežmarská velikonoční pečínka:

150 g slaniny  | 8 zelných listů  | 2 kostky Maggi bujoxu  | 200 g hovězího masa  | 200 g vepřového  | 1/2 lžičky mletého pepře  | 1/2 lžičky mleté papriky  |  sůl  | 1 dcl smetany  | 1 lžíce krupice  | 200 g klobásy

Postup přípravy receptu Kežmarská velikonoční pečínka:

Zelné listy spaříme asi 5 min. ve vařícím MAGGI Bujoxu.

Formu na srnčí hřbet poklademe tenkými plátky slaniny a pak zelnými listy. Maso umeleme, v misce okořeníme, osolíme, zvlhčíme smetanou, promícháme s krupicí a rozetřeme do vyložené formy. Do hmoty zatlačíme klobásu, přikryjeme zelnými listy a slaninou.

Zapékáme zakryté alobalem v troubě asi 40 min. Trochu vychladlé krájíme na porce.



Fotky receptu Kežmarská velikonoční pečínka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kežmarská velikonoční pečínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles