1 králík
| 100 g slaniny
| 5 kuliček pepře
| 5 kuliček nového koření
| bobkový list
| 100 g másla
| sůl
| omáčka:
| 7 stroužků česneku
| 2 žloutky
| 1/4 l oleje
| mletý pepř
| sůl
| citronová šťáva
Postup přípravy receptu Kiliánův králík:
Králíka naporcujeme, protáhneme slaninou a opečeme s kořením a máslem doměkka. Potom si připravíme omáčku. Česnek rozetřeme se solí a pepřem na kašičku. Za stálého míchání přidáváme žloutky a olej, až máme omáčku hustou jako majonézu. Podle chuti přidáme citronovou šťávu. Králíka podáváme s omáčkou, jemným pečivem, dušenými jablky.
Fotky receptu Kiliánův králík:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!