Postup přípravy receptu Klasické boloňské špagety:
Na oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibulku a potom na kostičky nakrájenou zeleninu s vylisovaným česnekem a nakonec přidáme maso. Až maso zhnědne, přilejeme mléko a necháme vyvařit, to samé opakujeme s vínem, je jedno či je bílé nebo červené. Poté přidáme plechovku rajčat, vody, protlaku, fazolí bez nálevu, sušené bylinky a sůl. Na mírném ohni necháme probublavat asi hodinu, občas zamícháme podle potřeby přidáme vodu. Příloha těstoviny, posypeme sýrem. Ohledně masa, je lepší koupit v řeznictví karbanátkouvou směs, než použít maso zabalené v plastové vaničce. Maso je pak jemnější a chutnější.
Fotky receptu Klasické boloňské špagety:
Fotky vložil: MichelePrg,Mangovka,damami,Marci7,piskotik,evabel