Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 10.05. 2025
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Klatovská hovězí pečeně

fotka Klatovská hovězí pečeně
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Klatovská hovězí pečeně:

200 g hovězí kýty  | 10 g oleje  | 50 g cibule  | 50 g mrkve  | 50 g petržele  | 50 g celeru  | 5 g žampionů  | 10 g hl. mouky  | 1 dl bílého netučného jogurtu  | 3 ks kuličky nového koření  | 1 lžička citronové šťávy  | 1 bobkový list  |  mletý pepř, sůl

Postup přípravy receptu Klatovská hovězí pečeně:

Maso osolíme, okořeníme mletým pepřem, opečeme v teflonové pánvi na rozehřátém oleji a vyjmeme. Do zbylého oleje dáme nadrobno nakrájenou cibuli a zpěníme ji. Přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a na plátky nakrájené houby. Vše opečeme, podlijeme vodou, okořeníme novým kořením a bobkovým listem. Vložíme zpět opečené maso, zakapeme citronovou šťávou, přiklopíme pokličkou a dusíme v troubě téměř doměkka. Pak pokličku odklopíme a necháme šťávu vysmahnout. Ze šťávy vyjmeme koření a maso, které uchováme v teple. Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme. Nakonec vmícháme jogurt a omáčku prohřejeme.


Fotky receptu Klatovská hovězí pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Klatovská hovězí pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !