Vložil: | Gabrielkas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
![6/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Klatovští raráči a smetanové brambory:
4 ks kuřecí prsa
| vejce
| 150 ml piva
| 2 lžíce pln.hořčice, sójové omáčky a škrobové moučky
| 3 lžíce hladké mouky
| olej
| sůl, mletý pepř
| chilli
| 400g brambor
| 1 ks cibule
| 200 ml smetany
| kmín
| zelená petrželka
Postup přípravy receptu Klatovští raráči a smetanové brambory:
Kuřecí prsa nakrájíme na drobné kousky a mírně naklepeme. Z mouky, piva, vejce, hořčice, sój.omáčky, moučky a koření připravíme těstíčko a maso do něj naložíme na 4 hodiny. Pak zprudka osmahneme na oleji. Brambory nakrájíme na plátky a klademe je do vymaštěného pekáčku střídavě s nakrájenou cibulí. Do smetany vmícháme sůl, pepř, kmín a brambory polijeme. Celé dáme zapéci do trouby.
Fotky receptu Klatovští raráči a smetanové brambory:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!