Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.09. 2025
Dnes má svátek Naděžda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Klobásová kyselačka

fotka Klobásová kyselačka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Klobásová kyselačka:

5 velkých brambor  | 4 celé domácí klobásy  |  kyselá okurka  |  bobkový list  |  celý pepř  |  nové koření  |  trošku vegety  |  sůl  | 0/5 l smetany  |  hladká mouka

Postup přípravy receptu Klobásová kyselačka:

Očištěné brambory a klobásu nakrájíme na malé kostky a vložíme do hrnce s vodou. Přidáme podle chuti trochu koření (je dobré jej vložit do "čajítka" a zavěsit za okraj hrnce, nebudeme je pak muset "lovit"), pokud použijeme i vegetu, o to méně polévku osolíme. Pro kyselejší chuť přidáme povařit nadrobno nakrájenou kyselou okurku.
Až jsou brambory a klobása měkké, rozmícháme v troše smetany 1 plnou lžíci hl. mouky, zahustíme polévku a dolijeme do hrnce zbytek smetany. Ještě krátce povaříme a klobásová kyselačka je hotová.
Můžeme ji podávat s chlebem, ale není nutný.


Fotky receptu Klobásová kyselačka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Klobásová kyselačka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !