Postup přípravy receptu Kokosová rýže s rybím ragú:
K varu přivedeme 500ml osolené vody. Nasypeme do ní rýži a vaříme ji 18 minut, dokud nezmizí všechna voda.
Svaříme rybí vývar se smetanou a vínem. Asi po 5 minutách přimícháme meruňkovou marmeládu a omáčku ochutíme. Papriky rozkrojíme a nakrájíme na proužky. Nasypeme je do omáčky a vaříme ještě 5 minut.
Filé pokapeme citrónovou šťávou a osolíme. Nakrájíme na menší části a na oleji po obou stranách opečeme. Hotové filé vložíme do omáčky.
V pánvi nasucho opražíme kokosovou moučku a vmícháme ji do hotové rýže. Ragú a rýži rozdělíme do talířů a zdobíme petrželkou.
Fotky receptu Kokosová rýže s rybím ragú:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!