Postup přípravy receptu Kokosová rýžová polévka s garnáty:
Pokud byste chtěli někdy připravit opravdovou delikatesku, tady je recept:
Kokosové mléko a zeleninový vývar vlijeme do hrnce, promícháme a uvedeme do varu. Vsypeme dlouhozrnou rýží a asi 15 minut pozvolna vaříme. Lilky a lusky okry omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky, resp. podélně rozpůlíme. Cibuli a česnek oloupeme a nadrobno pokrájíme. Feferonku omyjeme, očistíme, vyřízneme semeník a lusk rozkrájíme na kostičky. Garnáty vyloupeme, zbavíme střívek, omyjeme a osušíme, osolíme a opepříme. Garnáty krátce opečeme na pánvi v 1 lžíci rozehřátého oleje. Polévku rozlijeme do 4 předehřátých hlubokých talířů. Do každého pak vložíme 1 garnáta a podáváme zdobené lístky koriandru.