Použité suroviny receptu Koláč s čokoládovou polevou:
NA KORPUSY
| 2250 g hodně změklého másla
| 225 g cukru
| 4 vejce
| 225 g hladké mouky
| 4 lžíce kakaového prášku, smíchaného se 4 lžícemi horké vody
| 2 lžičky prášku do pečiva
| NA NÁPLŇ
| 400 ml šlehačky
| NA DOKONČENÍ
| 300 g Orion Ledové Kaštany na polevu, rozpuštěné
Postup přípravy receptu Koláč s čokoládovou polevou:
1. Troubu předehřejte na 180, horkovzdušnou na 160 stupňů. Vymastěte dvě koláčové kulaté formy o průměru 26 cm. Všechny přísady na korpus dejte do mísy a prošlehejte elektrickými metlami dohladka. Rozdělte do forem a pečte tak pětadvacet minut; povrch by měl být na dotek měkký.
2. Korpusy vyjměte z trouby, nechte pár minut vychladnout a pak vyklopte na mřížku. Spojte je ušlehanou smetanou a přelijte polevou.
Fotky receptu Koláč s čokoládovou polevou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!