Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.05. 2021
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Koláč s nádivkou

fotka Koláč s nádivkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Koláč s nádivkou:

Těsto:  | 30 dkg hladké mouky  | 10 dkg tuku  | 2 lžíce cukru moučky  | 1 vejce  | dle potřeby: mléko  | 1 prášek do pečiva  | Nádivka:  | 25 dkg tvarohu  | 2 lžíce meruňkové zavařeniny  | 1 žloutek  | 1 smetana  | dle chuti: cukr

Postup přípravy receptu Koláč s nádivkou:

Zpracujeme těsto z hladké mouky, másla nebo hery, cukru moučky, vejce, trochy mléka a prášku do pečiva. Necháme odležet a připravíme si nádivku smícháním tvarohu, meruňkové zavařeniny, žloutku, trošky smetany a cukru. Těsto rozdělíme na dvě poloviny, vyválíme a první polovinu přeneseme do vymazaného a vysypaného pekáče, potřeme nádivkou a zakryjeme druhou polovinou těsta. Potřeme rozšlehaným bílkem a upečeme v rozehřáté troubě.


Fotky receptu Koláč s nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč s nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !