Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláč z rebarbory

fotka Koláč z rebarbory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Koláč z rebarbory:

250 g tvarohu /obyč./  | 250 g Hery  | 400 g polohr. mouky  | 450 g cukru  | 500 g rebarbory  | 3 vejce  | 2/3 prdop

Postup přípravy receptu Koláč z rebarbory:

Rebarboru omyjeme, oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Do mísy dáme 200 g změklé hery a 250 g cukru. Pomocí šlehače vyšleháme.

Přidáme žloutky ze tří vajec, tvaroh a opětovně prošleháme. Dále dáme do mísy 250 g mouky a kypřící prášek do pečiva a vypracujeme vláčné těsto. V jiné misce vyšleháme ze 3 bílků tuhý sníh a na závěr ho lehce podmícháme do těsta.

V hlubokém talíři rukama promačkáme 50 g změklé hery s 200 g cukru a 150 g polohrubé mouky – vytvoříme drobenku. Pečící plech vyložíme papírem na pečení, rozprostřeme mokrýma rukama těsto a poklademe ho nakrájenou rebarborou. Poté koláč zasypeme drobenkou. Pečeme v předehřáté horkovzdušné troubě na 160°C něco přes půl hodiny.


Fotky receptu Koláč z rebarbory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč z rebarbory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !