Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kološvárské zelí s masem

fotka Kološvárské zelí s masem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Kološvárské zelí s masem:

500 g mletého masa  | 1 sáček kysaného zeí  | 4 hrsti rýže  | 1 pikantní klobása  | 300 ml smetany ke šlehání  |  sladká paprika  |  sůl a pepř  | 100 g cibule  |  olej  | 100 ml vody

Postup přípravy receptu Kološvárské zelí s masem:

Nakrájíme cibuli a dáme do pekáčku zpěnit.

Cibuli zaprášíme sladkou paprikou a poté dáme restovat maso a na kolečka nakrájenou klobásu.

Když je maso opečemo, přidáme neuvařenou rýži, sůl, pepř a až rýže zbělá, také zelí. Vše důkladně promícháme a zalijeme vodou a smetanou.

Poté dáme péci do trouby (rozehřáté na vysokou teplotu) a necháme zapékat v nezakrytém pekáčku asi půl hodiny.


Fotky receptu Kološvárské zelí s masem:

Kološvárské zelí s masem
Kološvárské zelí s masem
Kološvárské zelí s masem
Kološvárské zelí s masem
Fotky vložil: katyakaty 
Hodnocení receptu Kološvárské zelí s masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !