Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koložvárské zelí s brambory

fotka Koložvárské zelí s brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Koložvárské zelí s brambory:

8 větších brambor  | 250 g rýže  | 500 g kysaného zelí  | 500 g mletého masa  | 1 - 2 moravské klobásy  | 1 cibule  | 250 ml kysané smetany  |  kmín, sůl, pepř, paprika

Postup přípravy receptu Koložvárské zelí s brambory:

Uvaříme rýži. Na nasekané cibule osmahneme mleté maso, až se krásně drobí. Ochutíme solí, popřem a paprikou - tou nešetříme :-). Kysané zelí propláchneme (kdo má rád hodně kyselé, nemusí) a smícháme s uvařenou rýží. Klobásu nakrájíme na půlkolečka. Brambory oškrábeme a nastrouháme na tenoučká kolečka (tak jak se strouhá na kolečka okurka, výborně to jde i širší škrabkou). Polovinu brambor rozložíme na dno pekáčku, okmínujeme a osolíme, přikryjeme polovinou zelí s rýží, na to dáme maso, potom klobásu, zbytek zelí a zbytek brambor, které zase trochu osolíme a posyxpeme kmínem. Potřeme kysanou smetanou rozředěnou trochou mléka a dáme asi na 45 minut na 220°C zapéct pod alobal.


Fotky receptu Koložvárské zelí s brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koložvárské zelí s brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !