Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kořeněná jehněčí žebírka:
1/3 čajové lžičky zázvoru
| 1/4 čajové lžičky Nového koření
| 1 čajová lžička kari
| 1 čajová lžička oregána
| 1 hrnek grilovací omáčky
| 8 jehněčích žebírek
Postup přípravy receptu Kořeněná jehněčí žebírka:
Z koření a grilovací omáčky si připravíme směs. Vše dobře promícháme. Připravíme si gril s roštem a vložíme na něj žebírka. Grilujeme 6 až 7 minut z každé strany a během této doby potíráme mašlovačkou maso grilovací omáčkou. Po vyjmutí z grilu maso natřeme omáčkou ještě jednou a podáváme.
Fotky receptu Kořeněná jehněčí žebírka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!