500 g filé z mořského lososa
| dle potřeby citronová šťáva
| 500 g mrkve
| 0,5 l vývaru
| 1 bobkový list
| 1 pórek
| 2 lžíce bramborového škrobu
| 4 lžíce suchého bílého vína
| 4 lžičky křenu
| 1 sterilovaná okurka
| 2 lžíce kopru
| dle chuti cukr, sůl a pepř
Postup přípravy receptu Kořeněné rybí ragú:
Filé nakrájíme na kousky a pokapeme citronem. Mrkev nakrájíme na plátky. Vývar s bobkovým listem uvedeme k varu a vsypeme mrkev, po 5 minutách přidáme kolečka póru a škrob rozšlehaný ve víně. Ochutíme solí, pepřem, křenem, přidáme kousky lososa, přikryjeme poklicí a vaříme do měkka. Krátce před koncem vmícháme kostičky okurky, kopr a cukr.
Fotky receptu Kořeněné rybí ragú:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!