Použité suroviny receptu Koriandrovo-limetové kuřecí maso:
4 kuřecí prsíčka
| 6 lžic extra panenského olivového oleje
| 1 lžíce koriandru
| šťáva z 1 malé limety
| 2 lžičky zázvoru (oloupaného a nastrouhaného)
| 1-2 lžičky medu
| 2 stroužky česneku (oloupaného a drobně nakrájeného)
| 1 chilli paprička (zbavená semínek, dužiny a drobně nakrájená)
| 1/4 lžičky pepře
Postup přípravy receptu Koriandrovo-limetové kuřecí maso:
V míse smícháme veškeré přísady dohromady a do takto připravené marinády vložíme očištěná kuřecí prsíčka. Maso v marinádě promasírujeme a necháme marinovat nejméně 30 minut. Marinované maso smažíme po obou stranách na pánvi, případně grilujeme.
Fotky receptu Koriandrovo-limetové kuřecí maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!