Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kotlety zapečené na zelí a mrkvi

fotka Kotlety zapečené na zelí a mrkvi
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kotlety zapečené na zelí a mrkvi:

5 str. česneku  | 1 hlávka zelí  | 6 vepř. kotlet  | 400 g mrkve  | 2 cibule  |  pepř  |  sůl  |  brambory

Postup přípravy receptu Kotlety zapečené na zelí a mrkvi:

Brambory jen omyjeme, ale necháme je se slupkou. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Na dno vyššího plechu na pečení dáme nakrájenou mrkev, zelí, cibuli a česnek. Vše promícháme a mírně osolíme.

Na zeleninu naklademe nakrájené, osolené a opepřené kotlety. Brambory dobře omyjeme a i se slupkou je nakrájíme na kousky. Poklademe je do volných míst mezi masem, posypeme kořením na americké brambory a osolíme podle chuti. Kotlety podlijeme asi 1 dl vody a vše dáme najednou do trouby. Kotlety na zelí a mrkvi pečeme 90 minut v troubě. Délka pečení závisí na druhu zvoleného masa, jde nahradit i jiným masem.


Fotky receptu Kotlety zapečené na zelí a mrkvi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kotlety zapečené na zelí a mrkvi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !