Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kousky kapra netradičně

fotka Kousky kapra netradičně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kousky kapra netradičně:

800 g naporcovaného kapra bez kůže  | dle chuti: sůl  | z 1/2 citronu šťáva  | dle chuti: grilovací koření  | dle potřeby: rostlinný olej  | 100 g žampionů  | 80 g másla  | 10 g hladké mouky  | 30 g oloupaných mandlí  | na ozdobu: svazeček tymiánu

Postup přípravy receptu Kousky kapra netradičně:

1. Porce kapra omyjeme, osušíme, trochu osolíme, pokapeme citronovou šťávou, z obou stran potřeme grilovacím kořením a opečeme na oleji.
2. Žampiony oloupeme, pokrájíme na plátky a osmahneme na lžíci oleje. Smícháme rozpuštěné máslo s moukou, dobře promícháme, necháme ztuh­nout, poté přidáme k houbám, rozpustíme, zalijeme trochou vody, osolíme a společně povaříme.
3. Do šťávy přidáme porce osmažené ryby a společ­ně chvilku prohřejeme. Mezitím nahrubo nasekáme mandle a nasucho je opražíme dozlatova. Porce ryby rozdělíme na talíře, přelijeme šťávou a posypeme sekanými mandlemi.


Fotky receptu Kousky kapra netradičně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kousky kapra netradičně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !